Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

In 24-25 iunie a avut loc prima editie a evenimentului ” Electric Ride ”, eveniment care a adunat la Casa Augsburg Wellness pasionati ai vehiculelor electrice, oameni entuziasmati de motociclete, de tehnologie si de cele mai noi aparitii din domeniu.


Casa Augsburg Wellness este un promotor al sporturilor cu motor, iar de doi ani, aceasta locatie de vis sustine schimbarea și inovația, adaugand in portofoliul de activitati si plimbari cu motociclete electrice Sur-Ron, dar si cu biciclete electrice si ATV. Dintotdeauna Casa Augsburg Wellness a fost in pas cu noutatile tehnologice, astfel ca functioneaza prioritar cu panouri fotovoltaice si iti poti incarca masina electrica la statiile de incarcare rapide in complex.

Cum a decurs prima editie „Electric Ride”?

Electric Ride a fost mai mult decât un simpla expozitie de motociclete electrice. Evenimentul a adunat prieteni, posesori de Sur-Ron, curiosi sa afle mai multe detalii despre motociclete electrice, iubitori de ATV-uri si explorare in natura. Electric Ride a avut loc pe parcursul a două zile și a oferit participanților oportunitatea de a experimenta personal vehiculele electrice Sur-Ron si nu numai. Prietenii nostri de la Zeno Store s-au alaturat cu motocicletele electrice Zero, iar Gnex a asigurat sustinerea video din aer cu ajutorul celor mai noi drone DJI – DJI Avata. Prietenii de la MD Adventure au pus la dispozitie ATV pentru cei ce au dorit sa se alature plimbarii, insa nu erau fani vehicule pe doua roti.


Fie ca au venit cu motociclete Sur-Ron personale, fie ca au inchiriat de la locatie, participantii au avut parte de trasee prin padurile de langa Banesti, iar cei ce au ramas la locatie s-au bucurat de soare la piscina sau de masaj la SPA.

Una din atractiile acestui eveniment a fost testarea motocicletei electrice Sur-Ron Ultra Bee, care a fost lansata la inceputul anului si care a atras o multime de priviri, mai ales ca poate fi achizitionata si prin Programul Rabla Plus.


Daca in prima zi iesirile au fost mai scurte, in ziua a doua s-au organizat iesiri mai lungi cu motocicletele in padure, iar unul din grupuri a avut parte de o ploaie zdravana, fix o partida de enduro veritabila, cu muuuult noroi si apa in cizme pana la glezna.

Ce e fun la Electric Ride?

Indiferent de nivelul de experienta si indiferent de varsta, participantii s-au putut distra si au invatat de la cei mai experimentati cum sa controleze o motocicleta electrica, cum se intretine si cum pot avea parte de aventura pe doua roti in mijlocul naturii intr-un mod ecologic, fara zgomot si poluare.

In perioada 17-20 august urmeaza a doua editie de Electric Ride, de data aceasta intr-o alta locatie superba – Transalpina Lac de la Obirsia Lotrului. Urmeaza sa postam detalii in zilele urmatoare pe pagina de Facebook Sur-Ron Romania.


Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.