Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

Dupa succesul fulminant la nivel global cu modelul Ultra Bee T, iata ca a sosit momentul ca Surron sa ne mai surprinda cu noua varianta Surron Ultra Bee R, varianta Ultra Bee echipata de oras.

Sur-Ron Ultra Bee R impresionează cu un design futuristic, care combină elemente de motocicletă de teren cu linii moderne. Cadrul este realizat din aluminiu, ceea ce asigură o greutate redusă (93kg) și o manevrabilitate uimitoare. Cu un aspect robust și agresiv, motocicleta emană putere și versatilitate. Designul acesteia a fost creat cu grijă pentru a oferi un aspect unic și pentru a maximiza aerodinamica.

Echipata cu jante de 90/90-19 All terrain (fata) si 120/80-18 All Terrain (spate), motocicleta electrica Surron Ultra Bee R impresioneaza prin puterea sa. Motorul electric al motocicletei generează o putere de până la 60 CP, oferind o accelerație rapidă și o viteză maximă remarcabilă. Cu o autonomie de până la 90 de kilometri în condiții de utilizare normală, Sur-Ron Ultra Bee R este o opțiune viabilă pentru cei care doresc să experimenteze lumea motoarelor electrice, fără a se teme de autonomia limitată. Bateria este ușor de schimbat și poate fi încărcată rapid (3-4h).

In cat timp ajunge de la 0 la 50km/h?

In doar 2.3 secunde, dezvoltand un cuplu de pana la 440 N.m. Ultra Bee este cea mai buna optiune pentru deplasarea in oras, datorita designului sau zvelt si a manevrabilitatii incredibile.

Fata de modelul T, varianta R a motocicletei electrice Ultra Bee a primit o roata mai mica pe spate, insa mai lata (120/80-18) ceea ce o face sa se aseze mai bine pe asfalt si sa ii ofere mai multa tractiune.

Combinație nouă de sisteme de alimentare

Sistemul electric de alimentare cu care este prevazut Ultra Bee încorporează o structură electrică complet izolată, prevenind interferențele între circuitele de înaltă și joasă tensiune. Puterea de ieșire este bine echilibrată, cu o putere maximă de 12,5 KW, iar motorul poate furniza un cuplu maxim de 440 N.m, alimentat de acumulatorul de 74V/55Ah. Aceasta combinatie are ca rezultat un control agil și receptiv în timpul manevrelor subtile, permițând o manevrare agresivă și controlată și oferind versatilitate
în diferite situații.

Say bye bye to range anxiety!

Desi are un sasiu zvelt, Surron a gandit designul acestei motociclete intr-un mod inteligent, astfel incat sub șa a creat un spatiu dedicat pentru incarcator. Il vei putea transporta cu tine oriunde, iar range anxiety va disparea complet.

Ultra Bee aderă la filozofia de design a lui SURRON „echilibrul este perfecțiunea”. Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu forjat, adaptat sistemului de alimentare dedicat Ultra Bee. Raportul de greutate față-spate este de 50:50.

Vino sa vezi toata gama Surron in showroomul nostru din str. Avrig nr 14, Bucuresti, iar daca vrei sa ai parte de o experienta unica, hai sa testezi la Casa Augsburg Wellness.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.