Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

Know How

Mentenanta Sur-Ron

surron lbx off road

REVIZIE RECOMANDATA DE PRODUCATOR

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă ingriji motocicleta electrica Surron este să ii faceti revizie la intervalul recomanda de producator (la fiecare 1000km). Aceste revizii la service Sur-Ron nu numai că vă asigură păstrarea Surron în stare bună de funcționare, dar vă menține și motocicleta în condițiile de garanție. Dacă vreodată trebuie să vă folosiți garanția, aceasta va fi onorată numai dacă ați respectat intervalele de service. 

PĂSTRAȚI-VĂ MOTOCICLETA CURATĂ ȘI UNGETI LANTUL!

Pe lângă reviziile la service este important să tineti cont de cateva aspecte pentru a ingriji motocicleta electrica Sur-Ron. În primul rând, asigurati-va ca lantul este uns pentru a păstra performanța acestuia. 

Este important să acordați atenție anvelopelor, acestea trebuie verificate în mod regulat pentru eventuale deteriorări, umflături ale cauciucului și pentru a vă asigura că au presiunea corectă (in functie de cauciuc). În cele din urmă, este întotdeauna bine sa curățați periodic motocicleta. Acest lucru va împiedica apa sărată și orice alți compuși duri să provoace daune sau coroziune, precum și să va asigurati că nu există pietriș etc. în locuri precum unitatea principală. La fel ca toate motocicletele, Surron este rezistent la intemperii, totuși, atunci când spălați sau curățați dispozitivul Surron NU folosiți o mașină de spălat cu presiune sau niciun sistem de curățare la presiune ridicată, deoarece acestea pot deteriora conexiunile electrice și forța apei poate sa treacă peste garniturile importante. 

Cel mai bun mod de a vă curăța bicicleta electrică este cu o cârpă umedă, folosind mișcări ușoare pentru a șterge cadrul. Pentru murdăria persistenta și pentru a curăța lanțul, utilizați un degresant delicat, cum ar fi săpun de vase diluat și aplicați-l pe motocicleta cu o perie moale, apoi clătiți. Și nu uitați: asigurați-vă că vă lubrifiați lanțul după fiecare spălare. 

PĂSTRAȚI BATERIA ÎNCĂRCATĂ

Centrala electrică a motocicletei electrice Sur-Ron este bateria de 60v montată în cadru. Este important ca această baterie să fie încărcată între utilizări și chiar mai important ca bateria să nu fie complet descărcată. Instrumentele de pe Surron vă vor oferi o citire constantă a nivelului de încărcare a bateriei, precum și posibilitatea de a apăsa butonul de lângă ecranul LCD al bateriei. Vă rugăm să vă asigurați că vă mențineți bateria Surron încărcată intre 70-80% intre utilizari, dacă o rulați complet descărcată ar putea provoca daune ireparabile.

UTILIZAȚI SITE-UL PENTRU MANUALE, CONDIȚII DE GARANȚIE ȘI INTERVALE DE SERVICIU.

Pentru informatii tehnice, accesați pagina Manuale de utilizare si informatii utile. 

Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.