Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

RABLA PLUS

Super vesti la inceput de 2023!

Incepand de anul acesta, poti achizitiona motocicleta electrica Sur-Ron Storm Bee (Road Legal) si Ultra Bee (Road Legal) prin programul RABLA PLUS!

Cum se traduce asta? Poti beneficia de o reducere de pana la 26.000 lei din pretul de catalog (dar nu mai mult de jumatate din valoarea vehiculului ce urmeaza a fi achizitionat).

Am dat startul precomenzilor pentru aceste doua vehicule, asa ca nu rata aceasta super-ocazie si rezerva-ti acum motocicleta preferata!

In ce consta Programul Rabla Plus?

Se acorda un ecotichet la achiziționarea unei motociclete electrice noi în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat, mai vechi de 6 ani.
Cuantumul ecotichetului este de 26.000 lei pentru achiziționarea unei motociclete electrice. Daca masina uzata este mai veche de 15 ani, se acorda un ecobonus in valoare de 1500 lei, insa discount nu poate fi mai mare de jumatate din valoare motocicletei electrice achizitionate.

Ecotichetul se scade de catre producatorul validat din pretul de comercializare, cu TVA, al autovehiculului nou, iar valoarea finantarii nu poate depasi 50% din pretul de comercializare al autovehiculului nou achizitionat prin program.
Inscrierea in programul Rabla Plus se face la producatorul inscris in Program, prin introducerea datelor masinii ce urmeaza a fi casata in aplicatia AFM. Ulterior validarii acesteia in sistem, se efectueaza casarea si radierea vehiculului, apoi se emite factura catre client.

Acceseaza aici ghidul RABLA PLUS.

Ai nevoie de mai multe informatii ? Contacteaza-ne la 0766 530 307.

Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.