Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

Azi tocmai s-a terminat a 20-a editie RedBull Romaniacs de la Sibiu, dupa o saptamana de intreceri hardenduro pe cele mai dificile trasee din zona Sibiului. 

Redbull Romaniacs, cunoscut drept una dintre cele mai dificile competiții de enduro hard enduro din lume, reunește în fiecare an iubitori ai sporturilor cu motor din întreaga țară și din străinătate. Acest eveniment extrem atrage atât profesioniști cu experiență, cât și amatori curajoși care doresc să își testeze limitele în frumoasele, dar și provocatoarele peisaje ale României. An de an, Romaniacs devine și o platformă pentru expozanți din industria motocicletelor care doresc să-și prezinte ultimele inovații și tehnologii în domeniu.

Într-un moment în care tehnologia electrică continuă să avanseze rapid și lumea motocicletelor nu face excepție, Sur-Ron Romania a reușit să se facă remarcată la unul dintre cele mai prestigioase evenimente de motociclism din țară – Redbull Romaniacs. Nu, nu am avut un rider in competitie cu o motocicleta electrica :), ci am participat ca expozanti la Prolog, in centrul Sibiului. Asteptam sa se deschida o etapa dedicata motocicletelor electrice, caci numarul posesorilor de motocicleta electrica este in crestere. Pe durata celor doua zile de Prolog standul nostru a fost vizitat atat o multime de curiosi care si-ar dori sa incerce motocicletele Sur-Ron sau sa vada cele doua aparitii – Ultra si Storm. Entuziasmul cu care au fost primite motocicletele Sur-Ron ne-a incurajat si ne demonstreaza că viitorul motociclismului electric este promițător.

Brandul Sur-Ron a intrat în piața moto din țară cu motocicletele electrice in 2021, aducând un val de inovație și schimbare în industrie. La Redbull Romaniacs, am avut ocazia să prezentam cele mai noi modele de motociclete electrice – Ultra Bee si Storm Bee.

Motocicletele electrice expuse au impresionat cu designul lor modern, dar și cu performanțele lor impresionante. Trecând cu brio testul privitorilor mai sceptici în ceea ce privește motocicletele electrice, Sur-Ron Romania a demonstrat că aceste vehicule nu sunt doar o tendință temporară, ci o realitate tehnologică cu un impact semnificativ asupra viitorului industriei moto.


Viitorul promițător al motociclismului electric:

Participarea Sur-Ron la Redbull Romaniacs a evidențiat faptul că motocicletele electrice nu sunt doar un capriciu al tehnologiei, ci o realitate cu potențial uriaș. Cu baterii avansate și motoare puternice, motocicletele electrice pot oferi performanțe comparabile cu cele ale motocicletelor cu motoare tradiționale, dar cu un impact redus asupra mediului înconjurător. Tendința creșterii popularității motocicletelor electrice se va accelera, iar Sur-Ron Romania promite sa fie acolo cu cele mai noi modele de motociclete electrice pentru toate varstele.

Participarea Sur-Ron Romania ca expozant la Redbull Romaniacs a reprezentat o oportunitate unică de ne prezenta motocicletele electrice inovatoare unei audiențe captivate de lumea sporturilor cu motor, dar si o confirmare ca motociclismul electric este din ce in ce mai apreciat.0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.