Contacteaza-ne: +40 766 530 307 | E-mail: contact@surronbike.ro

În ultimii ani, preocuparea crescută pentru protejarea mediului înconjurător și nevoia de soluții de transport mai eficiente au determinat guvernele din întreaga lume să adopte măsuri pentru promovarea vehiculelor electrice. România nu face excepție, iar un program anvergura în acest sens este „Rabla Plus”.

Afla cum iti poti achizitiona o motocicleta electrica Surron Ultra Bee cu reducere 50%.

Prin Programul Rabla Plus Poti beneficia de un ecotichet de maxim 26000 lei, dar nu mai mult de jumatate din valoare motocicletei pe care doresti sa o achizitionezi.

Astfel poti achizitiona motocicleta electrica Surron Ultra Bee la jumatate de pret din pretul de catalog, in timp ce pentru motocicleta electrica Surron Storm Bee poti primi suma maxima de 26000 lei ecotichet.

Ce este programul „Rabla Plus”?

„Rabla Plus” este un program guvernamental românesc care încurajează înlocuirea vehiculelor cu motoare termice cu vehicule electrice sau hibride plug-in. Scopul programului este de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și de a încuraja dezvoltarea infrastructurii pentru vehiculele electrice. Programul oferă subvenții substanțiale pentru persoanele fizice și juridice care doresc să achiziționeze astfel de vehicule. Mai multe detalii despre sesiunile Rabla Plus pe site-ul AFM, la sectiunea dedicata programului Rabla Plus.

Motocicleta electrică Surron Ultra Bee

Surron Ultra Bee este una dintre cele mai inovatoare și apreciate motociclete electrice disponibile pe piață. Această motocicletă se remarcă prin designul său atrăgător și tehnologia avansată pe care o integrează. Iată câteva caracteristici cheie ale Surron Ultra Bee:

Motor electric puternic: Cu un motor electric de 6 kw nominal si o putere maxima de 12 kW, Surron Ultra Bee oferă o performanță impresionantă pentru o motocicletă electrică.

Autonomie generoasă: Bateria de înaltă calitate (74V 55Ah) permite o autonomie de până la 90 de kilometri, ceea ce face această motocicletă potrivită pentru atât pentru deplasările zilnice cât și pentru aventurile mai lungi.

Încărcare rapidă: Bateria poate fi încărcată la o priză obișnuită de 220V, cu incarcarcatorul dedicat care poate incapea sub sa.

Design deosebit: Surron Ultra Bee impresionează cu un design modern, atrăgător și robust.

Marsarier: Surron Ultra Bee vine cu o functie revolutionara, cea de marsarier.

Cum se aplică programul „Rabla Plus” în achiziția unei motociclete Surron Ultra Bee?

In programul Rabla Plus sunt incluse variantele Road Legal intrucat achizitia prin programul Rabla Plus vine cu obligativitatea de a o inmatricula in maxim 90 zile de la data facturarii si de a nu fi instrainata in primul an de la achizitie.

Pentru a beneficia de programul „Rabla Plus” în achiziția unei motociclete Surron Ultra Bee, trebuie să îndepliniți câteva cerințe de bază:

* Respectarea regulilor programului: Asigurați-vă că sunteți eligibil pentru programul „Rabla Plus” și respectați toate regulile și cerințele acestuia.

* Achiziționarea unui vehicul electric: Surron Ultra Bee si Storm Bee sunt eligibile prin programul Rabla Plus, si indeplinesc cerințele programului pentru vehiculele electrice.

* Pentru a va inscrie in programul Rabla Plus trebuie sa predati la schimb o masina mai veche de 6 ani.

* Inscrierea se face la dealerul autorizat de AFM.

* Reciclarea vehiculului vechi: Programul presupune predarea unui vehicul vechi la casare pentru a primi subvenția. Asigurați-vă că aveți un vehicul eligibil pentru casare conform regulilor programului.

Beneficiile achiziției unei Surron Ultra Bee prin programul „Rabla Plus”

Achiziționarea unei motociclete Surron Ultra Bee prin programul „Rabla Plus” aduce numeroase beneficii:

Economii semnificative: Programul oferă subvenții substanțiale, ceea ce reduce considerabil costul unei motociclete Surron Ultra Bee.

Contribuție la mediu: Utilizarea unei motociclete electrice reduce emisiile de carbon și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Eficiență și performanță: Surron Ultra Bee oferă o experiență de condus captivantă și o autonomie generoasă, făcând-o o opțiune ideală pentru deplasările zilnice sau aventurile mai lungi.

Programul „Rabla Plus” reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați de achiziționarea unei motociclete electrice Surron Ultra Bee sau Storm Bee. Acest program nu numai că reduce semnificativ costurile de achiziție, ci și promovează utilizarea vehiculelor electrice, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la creșterea eficienței în transportul personal.

Pentru detalii, ne puteti contacta la 0766 530 307.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Surron Romania @ 2024. Toate drepturile rezervate.